Webinar “Identifying Operational Deflection Shapes and Mode Shapes with Optical 3D Metrology” / 22. 11. 2018.

22. 11. 2018. u 9:00, 13:00 i 17:00 sati, GOM je održao besplatni webinar na engleskom i njemačkom jeziku o analizi vibracija optičkim 3D mjernim metodama. 

Optičko 3D mjeriteljstvo omogućuje bolje i detaljnije  analize vibracija jer daje točne 3D podatke o obliku i pomacima cijele površine objekta.  U svakom mjerenju  sinkrono se snima tisuće mjernih točaka s površine objekta ispitivanja, na temelju kojih  je moguća precizna analiza vibracija na cijeloj površini.

Teme ovog webinara bile su:

  • Prednosti korištenja optičke metrologije za analizu vibracija
  • Ispitivanje utjecaja udarca čekićem
  • Analiza vibracija s harmonijskim i slučajnim pobuđivanjem
  • Analize frekvencije
  • Demonstracija uživo: Kako se koristiti 3D mjerim rezultatima u analizi vibracija

Webinar je pokazao kako u analizi vibracija možete iskoristiti  sinkrone 3D podatke sa cijele površine ispitivanog objekta dobivene GOM-ovim optičkim 3D mjernim sustavom.

Pogledajte snimku webinara:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića