Webinar: Optička 3D metrologija za testiranje u zrakoplovnoj industriji / 20. 4. 2016.

Na GOM-ovom webinaru “Optička 3D metrologija za testiranje u zrakoplovnoj industriji” održanom 20. 4. u 9:00 i 17:00 sati prikazano je kako u radu iskoristiti prednosti koje nudi optička metrologija ovim primjerima:

  • Reverzibilno inženjerstvo helikoptera
  • Određivanje dinamičke izdržljivosti materijala
  • Analiza loma ploče avionskog okvira
  • Test savijanja lopatice rotora – MKE verifikacija

Obrađene su primjene u zrakoplovnoj industriji; od mjerenja malih uzoraka, poput ispitivanja dinamičke izdržljivosti ili ispitivanja pojedinih komponenti, sve do mjerenja cijelih letjelica u realnoj veličini.

Razvoj i proizvodnja suvremenih letjelica je izuzetno složen proces i zahtjeva pažljivu ravnotežu između sigurnosti, tehničkih mogućnosti, dizajna, dostupnih tehnologija i troškova. Optička metrologija može ubrzati razvoj vašeg proizvoda, pružajući jasne, potpune rezultate, istovremeno skraćujući vrijeme pripreme ispitivanja i smanjujući broj potrebnih iteracijskih ciklusa.

Pogledajte prikaz webinara na engleskom:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića