Webinar: 2D korelacija slika pomoću GOM Correlate programskog paketa / 11. 5. 2016.

Besplatni trening webinar “2D digitalna korelacija slika pomoću GOM Correlate programskog paketa”, održan je 11. 5. 2016. u 9:00, 13:00 i 17:00 satina engleskom odnosno njemačkom jeziku. Na webinaru se govorilo o:

  • Vlačnom ispitivanju, niske i visoke brzine
  • Evaluaciji zone pukotine
  • Testu savijanja u tri točke
  • Ispitivanju smicanja po ASTM standardima
  • Digitalnoj korelaciji slika velikih razmjera

GOM Correlate je besplatan programski paket za digitalnu korelaciju i evaluaciju slika. Digitalna korelacija slika je optička beskontaktna metoda za određivanje 2D ili 3D koordinata. Koristi se za određivanje pomaka i deformacija za širok spektar uzoraka u ispitivanju materijala i komponenata.

GOM Correlate daje 2D digitalnu korelaciju slika, mogućujući tako evaluaciju i izvještavanje bilo koje digitalne serije slika ili video datoteka. Stoga savršeno odgovara za ispitivanja u ravnini pomoću već postojećih kamera.

Pogledajte snimku webinara:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića