Webinar: 2D analiza pokreta uz pomoć GOM Correlate programskog paketa / 8. 6. 2016.

Besplatni GOM-ov webinar “2D analiza pokreta uz pomoć GOM Correlate programskog paketa”, održan je 8 .6. 2016. u 9:00 i 17:00 na engleskom, te u 13:00 na njemačkom jeziku.

Teme su bile:

  • Analiza pokreta u biomehanici
  • Testovi sudara
  • Analiza visokobrzinskih pokreta

GOM Correlate nije samo besplatan programski paket za digitalnu korelaciju slika, već je pomoću njega moguće i mjeriti pomake i deformacije objekata pomoću referentnih točaka. U kombinaciji sa proširenom stvarnošću, širok spektar alata poput polja vektora, kuteva, ubrzanja i mnogih drugih, pomaže detaljno analizirati uzorak.

GOM Correlate omogućuje besplatnu 2D analizu referentnih točaka putem bilo koje digitalne serije slika ili video datoteke.

Pogledajte snimku webinara na engleskom:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića