GOM Softver 2018

 GOM Softver 2018 nudi mnoge nove funkcije i radne postupke specifične za pojedine aplikacije. Spreman je za preuzimanje.

Python Interpreter

GOM Softver 2018 omogućuje brz i jednostavan pristup podacima za složene znanstvene izračune pomoću Python Interpretera. Dostupne besplatne Python biblioteke, kao što su NumPy, SciPy ili Matplotlib,  mogu se koristiti s vanjskom Python instalacijom. Tako se  mogu izravno kreirati izračuni i dijagrami nužni za, na primjer, analize vibracija (FFT) i ispitivanja vlačne čvrstoće.

Pogledajte video kako se koristiti standardnom Python instalacijom za skriptiranje u GOM softveru:

Poboljšanja ARAMIS Kiosk sučelja za ispitivanje materijala

ARAMIS Kiosk Interface je korisničko sučelje za automatsko ocjenjivanje ispitivanja čvrstoće u skladu s različitim standardima.

Uz minimaliziranu interakciju, brzo i jednostavno sprovedite standardizirane, ponovljive postupke ispitivanja.

U ARAMIS Kiosk sučelje za ispitivanje materijala sada se može uključiti dodatne ponovljive testove.

GOM nudi nekoliko standardnih testova. Uključeni su vlačni testovi po različitim normama, FLC test i bulge test.

Interaktivni prezentacijski mod

Kako 3D PDF ima neka ograničenja, GOM je razvio poboljšani prezentacijski mod.

Prezentacijski mod ima pregledno sučelje, s touch screen funkcijom, koje se jednostavno upotrebljava.

Omogućuje interaktivni pregled mjernih izvješća.
Omogućuje rotaciju, pomicanje, skaliranje, povlačenje oznake, uređivanje legendi…

Promjene napravljene u prezentacijskom modu nisu trajne i nemaju utjecaj na mjerna izvješća.

Novosti za 3D ispitivanje

Učinkovit, procesorski tumač za Python: GOM Software 2018 nudi brži i jednostavniji pristup podacima za složene znanstvene račune i omogućuje uvoz slobodno dostupnih Python biblioteka, kao što su NumPy, SciPy i Matplotlib.

Jasniji prikaz odstupanja u 3D prikazu: Osim predstavljanja odstupanja u boji, deformacije poput ispupčenja i udubljenja mogu se jasnije vizualizirati.

Poboljšanja ARAMIS kiosk sučelje za testove materijala: GOM softver 2018 nudi dodatne predloške za standardizirane metode ispitivanja, kao što su vlačna ispitivanja, bulge i FLC testovi. Ostale ponovljive metode ispitivanja i predlošci projekata mogu se slobodno konfigurirati i integrirati u pojednostavljeno korisničko sučelje.

Slobodna razmjena podataka: CSV i XML izvoz sada podržava izvoz više stanja, kao i dodatnih elemenata (kao što su presjeci, krivulje i koordinatni sustav), te je, između ostalog, dodatno optimiziran u smislu brzine.

Online mjerni volumen: U GOM softveru 2018 mjerni volumen može biti prikazani u živo kako bi se uzorak lakše optimalno pozicionirao u mjernom volumenu.

Poboljšanja za komponente točaka: Neke komponente, na primjer, iz mjerenja u testovima iz različitih smjerova, sada se mogu kombinirati u jednu regiju i upotrijebiti za kompenzaciju gibanja krutih tijela.

Više informacija

Video tutoriali i dokumenti sa svim novim značajkama GOM Softvera 2018 dostupni su na What’s New GOM Software 2018.

Na forumu What’s New GOM Software 2018, možete izravno davati povratne informacije o novim funkcijama. Na taj način možete razgovarati i razmjenjivati iskustva s programerima softvera i drugim korisnicima.

Uz to, možete pogledati i videozapise na YouTube kanalu.

License Update

GOM Software 2018 zahtijeva novu licencu. Da biste ažurirali dongle licencu s GOM Software 2017 na novi GOM Software 2018, upotrijebite dijaloški izbornik “Dongle License information” u GOM Maintenance Tool ili Dongle Update to GOM Software 2018 web formu.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića