Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića

GOM Softver 2018

 GOM Softver 2018 nudi mnoge nove funkcije i radne postupke specifične za pojedine aplikacije. Spreman je za preuzimanje.

Digitalna montaža

GOM Softver 2018 omogućuje jednostavno virtualno sastavljanje pojedinačnih dijelova. Čak i izmjerene mreže od dva dijela mogu se međusobno poklopiti pomoću različitih opcija. To omogućuje i kontrolu odnosa između dijelova, a ne samo kontrolu pojedinačnih komponenti.
Na temelju mjerenja pojedinačnih dijelova moguće je predvidjeti ili rekonstruirati stvarnu montažu. Primjerice, može se precizno provjeriti zračnost i izmjeriti dimenzije istezanja pojedinih dijelova te spriječiti kolizije.

Inspekcija automobilskih karoserija

GOM Softver 2018 nudi optimiziran postupak za robogrametriju kako bi se karoserije automobila mjerile još brže, preciznije i s manje sredstava.Zahvaljujući novim mjerenim principima, sada možete analizirati vijke i štiftove bez adaptera. Uz standardizirane evaluacije, GOM nudi mjerne principe koje možete individualno prilagoditi svojim mjeriteljskim zadacima. To olakšava prenošenje analize s jedne točke na druge točke na istom ili drugom dijelu.

Pametna inspekcija

GD&T kontrola dijela ili sklopova navedene u tehničkom crtežu mogu se izravno odabrati u GOM Softveru 2018 zahvaljujući optimiziranom tijeku rada. Softver automatski prepoznaje geometrijske elemente i slobodno oblikovane površine, i u skladu s tim, GD&T kontrola se može direktno primijeniti. Funkcionalni aspekti, poput paralelnosti, ravnosti i položaja u lokalnom koordinatnom sustavu, mogu se pregledati brže i jednostavnije. Rezultati se mogu prikazati u mapi boja.

3D Ispitivanje

Učinkovit, procesorski tumač za Python: GOM Software 2018 nudi brži i jednostavniji pristup podacima za složene znanstvene račune i omogućuje uvoz slobodno dostupnih Python biblioteka, kao što su NumPy, SciPy i Matplotlib.

Jasniji prikaz odstupanja u 3D prikazu: Osim predstavljanja odstupanja u boji, deformacije poput ispupčenja i udubljenja mogu se jasnije vizualizirati.

Poboljšanja ARAMIS kiosk sučelje za testove materijala: GOM softver 2018 nudi dodatne predloške za standardizirane metode ispitivanja, kao što su vlačna ispitivanja, bulge i FLC testovi. Ostale ponovljive metode ispitivanja i predlošci projekata mogu se slobodno konfigurirati i integrirati u pojednostavljeno korisničko sučelje.

Slobodna razmjena podataka: CSV i XML izvoz sada podržava izvoz više stanja, kao i dodatnih elemenata (kao što su presjeci, krivulje i koordinatni sustav), te je, između ostalog, dodatno optimiziran u smislu brzine.

Online mjerni volumen: U GOM softveru 2018 mjerni volumen može biti prikazani u živo kako bi se uzorak lakše optimalno pozicionirao u mjernom volumenu.

Poboljšanja za komponente točaka: Neke komponente, na primjer, iz mjerenja u testovima iz različitih smjerova, sada se mogu kombinirati u jednu regiju i upotrijebiti za kompenzaciju gibanja krutih tijela.

Više informacija

Video tutoriali i dokumenti sa svim novim značajkama GOM Softvera 2018 dostupni su na What’s New GOM Software 2018.

Na forumu What’s New GOM Software 2018, možete izravno davati povratne informacije o novim funkcijama. Na taj način možete razgovarati i razmjenjivati iskustva s programerima softvera i drugim korisnicima.

Uz to, možete pogledati i videozapise na YouTube kanalu.

License Update

GOM Software 2018 zahtijeva novu licencu. Da biste ažurirali dongle licencu s GOM Software 2017 na novi GOM Software 2018, upotrijebite dijaloški izbornik “Dongle License information” u GOM Maintenance Tool ili Dongle Update to GOM Software 2018 web formu.